• logix house
  • logix house
  • logix house
  • logix house
  • logix house
  • logix house

Logix House

Offset Architects were appointed to provide a new office headquarters for Benning Brothers and redevelop the old site of Meopham Fencing.  The project presented many challenges, not least combining the differing needs of a new head office and commercial office space with residential accommodation above. A further challenge was to ensure that the proposal could be constructed in phases, to meet the client's timelines. By working closely with interested parties we were able to provide a design and configuration that met each of their differing needs and the relevant planning requirements.

The design solution provided the client with headquarters that maximised natural daylight and views of the stunning Kent countryside, whilst providing new office space along with two self contained apartments, with parking for all occupants.     

Category
Commercial, Commercial + Education

Location
Meopham, Kent

Contract Value / Size
New Office Suite