• Bidborough Ridge
  • BidBorough Ridge enhanced
  • Bidborough Ridge games room
  • bidborough ridge  stairs
  • Bidborough Ridge stairs
  • Bidborough Ridge curve wall
  • bidborough ridge bathroom
  • bidborough ridge external
  • Bidborough Ridge
  • Bidborough ridge detail

Bidborough Ridge

Offset Architects were appointed to design a two storey front extension and garaging to this impressive property on Bidborough Ridge, Tunbridge Wells. This property was improved by the addition of a two-storey extension constructed in red brick and tile hung, which blends seamlessly with the original arts and crafts style dwelling, and a new curved drive to the property to improve visual site lines and approach to the house. 

The extension has provided a significantly improved entrance to the property with large feature windows providing natural daylight to a welcoming double-height space.  The ground floor accommodates a gym, a games room and a large cloakroom.  The first floor comprises a master bedroom suite with dressing room and en-suite bathroom.

Category
Residential, Extensions + Remodelling

Location
Tunbridge Wells, Kent

Contract Value / Size
Large extension and alterations