• Little Birchetts
  • Little Birchetts
  • Little Birchetts
  • Little Birchetts
  • Little Birchetts
  • little birchetts
  • little Birchetts
  • little birchetts window
  • little birchetts door detail

Little Birchetts

Offset Architects were engaged on this project to convert a two-part outbuilding/triple garage with split floor levels into a single-storey self-contained annexe in Southborough, Tunbridge Wells.  The annexe provides separate, single storey, self contained living accommodation, adjacent to the main property, with large amounts of glazing and vaulted ceilings to create a greater sense of space. The traditional brick and timber cladding materials were used to match the existing building providing an attractive rural design.   Offset Architects also converted an existing outbuilding using the same vernacular materials into a pool house to create a light and comfortable living space, which looks out over the attractive landscaped garden and pool visually connecting the main house, annexe and pool house.

Category
Residential, Extensions + Remodelling

Location
Southborough, Tunbridge Wells, Kent

Contract Value / Size
Pool House & Annexe