• Somerden
  • Somerden
  • Somerden
  • Somerden
  • Somerden

Somerden

Somerden is a highly bespoke contemporary residential project to construct a replacement detached dwelling in a locally important location on the edge of Speldhurst Village Boundary and adjacent to a Conservation Area and Metropolitan Green Belt. Offset Architects worked closely with the client, local authority and neighbouring residents to create a highly impressive contemporary property which has been carefully designed around its beautiful natural context to maximise the use of light, space and views.

It was felt by the local authority that only a scheme which incorporates excellence in design and a very high architectural merit would be supported, which provides an indication of the quality of this project.  Offset Architects were overjoyed to receive full planning approval.

Category
Residential, New Build

Location
Speldhurst, Tunbridge Wells

Contract Value / Size
Five-bedroom detached house with garage and annexe