• The Barn
  • the barn
  • The Barn
  • The Barn
  • The Barn
  • The Barn
  • The Barn
  • the barn
  • the barn

The Barn

Offset Architects were appointed by the client to undertake an Interior Design and Project Management Service to work closely with the Architect, Contractors and client to create a truly exceptionally finished property. The concept of space and light was continued through to the interior with the client keen to encourage a crisp contemporary approach to the fixtures and fittings, which contrasts with the traditional form and materials of the external.

Located in the beautiful rural kentish location with stunning views down the valley towards Tonbridge, the Barn nestles attractively into its countryside location.  Offset Architects were delighted that this impressive project won the LABC National Building Excellence Award for best domestic conversion or extension.

Category
Residential, Extensions + Remodelling

Location
Shipbourne, Tonbridge, Kent

Contract Value / Size
Large detached barn conversion

Other Similar Projects