• The Paddock
  • the paddock sketch site
  • the paddock aerial with boundary
  • The Paddock
  • The Paddock
  • The Paddock
  • The Paddock

The Paddock

Offset Architects were engaged by the client to work on this project to redevelop the large garden of a residential property on the edge of the scenic Kentish village of Wadhurst, to the south of Royal Tunbridge Wells.

The project involved the demolition of the original single dwelling and the subsequent construction of four detached, generously proportioned, four-bedroom properties with garages and far reaching rural views across the countryside. The design blended local vernacular materials with a contemporary interior feel.  The planning application although initially resisted by the local council was later overturned at appeal.

Category
Residential, Developments, New Build

Location
Wadhurst, Royal Tunbridge Wells, Kent

Contract Value / Size
4 Four bedroom detached homes